6 razloga zašto izabrati odmor u vili

Villa Frana

U ovim izazovnim vremenima postoji niz razloga zbog kojim trebamo opuštajući odmor, daleko od gužvi i posebno skrojen za naše osobne potrebe. Donosimo vam 6 glavnih razloga zašto rezervirati luksuznu vilu za vaš sljedeći godišnji odmor:

Potreba za društvenom distanciranosti

U vili možete uživati u privatnosti i ne morate sadržaje vile dijeliti s nepoznatim ljudima. Izbjegavate glasne susjede ali i prigovore zbog buke. Ne morate se  rano buditi kako bi osigurali najbolju ležaljku pored bazena. Privatni bazen s ležaljkama i vrtom čeka samo na vas i možete ih koristiti kad vam se prohtje.

Villa Andrea

Obiteljski odmor

Putovanje s djecom može biti izazovno, ali si možete znatno olakšati ako se odlučite na boravak u privatnoj vili sa sadržajima za djecu. Također je puno jednostavnije organizirati dječje obroke kada vam je potpuno opremljena kuhinja u vili na raspolaganju stalno.

U “novom normalnom”, možda ćete poželjeti duži boravak u manje naseljenom mjestu, gdje možete organizirati i rad od kuće i boravak s obitelji u prirodnom okolišu, gdje se možete osjećati kao kod kuće, daleko od kuće.

Veće, potpuno opremljene stambene jedinice

Kada bukirate luksuznu vilu, dobijete puno više prostora u jednoj jedinici, ne samo u unutrašnjosti, nego i u vanjskom prostoru, koji uključuje sve što vam je potrebno, vrt, igralište za djecu, sobe s vlastitim kupaonicama, prostranu dnevnu sobu i blagovaonicu s open space kuhinjom, a najčešće i prostor za zabavu, spa i teretanu, sve samo za vas, vašu obitelj i prijatelje. Vila nudi više privatnih soba, mnoštvo prostora za svakog i pravi domaći štimung s prostorom za druženje, ili povlačenje u svoj privatni prostor, kada se umorite od druženja.

Villa Sunrise

Vrijednost za novac

Moglo bi se reći da je najam vila skup, ali morate priznati da, kada bukirate vilu, dobivate cjelokupni prostor sa svim sadržajima po jednoj, ukupnoj cijeni, pa ne plaćate po osobi ili po sobi. Ako rezervirate duži period ili putujete s grupom ljudi, primijetit ćete da niti jedan hotel nije konkurentan cijenom luksuznoj vili, koja nudi puno ugodniji doživljaj.

Villa Magdalena

Personalizirani pristup vašem odmoru

Izabravši odmor u vili osigurali ste organizaciju svog vremena onako kako vi želite, pa ne morate robovati hotelskom režimu organizacije obroka. Možete uživati u obrocima pripremljenim u vašoj vlastitoj kuhinji ili u ugodnim roštiljanjima navečer. Imat ćete i dovoljno vremena da iskušate delicije u lokalnim restoranima i konobama. Imat ćete i vremena istražiti lokalne znamenitosti i zanimljivosti, organizirati biking i hiking ture, i uživati u privatnim brodskim turama. Sve važne informacije možete pronaći u lokalnoj turističkoj agenciji.

Manje stresa pri dolasku i odlasku

Sami birate način dolaska i odlaska u destinaciju, izbjegavajući prenapučene zračne luke i vozne redove aviona te uživate u udobnosti i privatnosti vlastitog automobila, a dane dolaska i odlaska možete prilagoditi vlastitim željama.

Villa Tereza

Ovo su samo neki od razloga zašto izabrati vilu u kojoj ćete se osjećati kao kod kuće daleko od kuće. Odmor u vili omogućuje vam da provedete vrijeme s ljudima do kojih vam je istinski stalo, bez stranaca u blizini.

Mi vam možemo pomoći da izaberete vilu, savršenu baš za vas. Uživajte u svom odmoru!

Pogledajte video o Sol-tours villama i pretplatite se na naš Youtube kanal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here